Galerie/ Atelier Serpentijn Peize

Over Serpentijn

Serpentijn is als galerie gestart in 2004 in de, toen nog, oude schuur van de boerderij waar we, mijn gezin en ik, tot januari 2014 hebben gewoond. We zijn begonnen met een verkoopexpositie van beelden uit Tengenenge, Zimbabwe. De steensoort waarvan de beelden zijn gemaakt, Serpentijn, is de naamgever van de galerie. Na een aantal aanpassingen konden we hier schildercursussen voor volwassenen en kinderen geven. Omdat dit goed liep en we wel wat extra ruimte konden gebruiken hebben we een nieuwe stap gemaakt.

Vanaf januari 2014 wonen en werken we  in een voormalig bankgebouw aan de Oude Velddijk 1 in Peize. Daar hebben we een ruim en licht atelier gerealiseerd, waar ik creatieve schilderworkshops en cursussen geef. Er is ook een deel waar geexposeerd kan worden. Ook kunnen we hier tegemoet komen aan de vraag om grotere groepen (20 personen) te bedienen. De kleinere groepen zijn natuurlijk ook nog steeds welkom.

Wil je eens een kleurrijk schilderij maken, onder begeleiding van een ervaren kunstdocent, neem dan gerust contact met me op. Je kunt dan in een groep meedoen (vaste avonden en ochtenden) of je samen met een groep vrienden of collega's aanmelden. 

Voor meer informatie over mijn werk klik je hier.

Annet Raben