Galerie/ Atelier Serpentijn Peize

Mijn hoofd leeg en mijn handen vuil 

                                  

Naast het geven van cursussen en workshops schilder ik ook zelf. Ik schilder graag met acrylverf op grote doeken (1 á 1,5 m), lekker grote gebaren makend. Kleur en vorm, daar draait het om, daarna ontstaat pas de inhoud. Wat zie je, wat zie IK? De verf wordt in vele dunne lagen aangebracht, daarna voeg ik dikke dotten en lijnen toe, als voelbare accenten.

                                  

Er ontstaan spontaan vogels, bloemen, wezens, organismen, huizen, gebouwen, mensen, handen, ogen en tranen. Ieder schilderij heeft z'n eigen verhaal, z'n eigen ziel. Ik vertel er je graag over als je ze komt bekijken.

                                  

Altijd ontstaan er ogen, de spiegels van de ziel. Waarom weet ik niet, mijn hand vormt ze  steeds weer, gewoon fijn om te doen. En het wordt extra fijn als ook anderen van mijn schilderijen genieten. Soms worden ze verkocht, soms kijkt en geniet men alleen maar, is ook goed. Natuurlijk is het leuk om schilderijen te verkopen en als het kan, kom ik het doek zelf brengen, om te zien wie er daarna blij mee is. Zo heeft een schilderij een dubbelleven, eerst heeft het plezier gebracht in mijn atelier en daarna bij iemand in huis.  

Voor een overzicht van mijn werk kijk je maar even in mijn Schilderijen en als je speciale (kleur)wensen hebt, maak ik het graag in opdracht voor je. Zo kun je het schilderij bij je interieur afstemmen. 

Het laatste project waar ik mee bezig ben heet: Personages 

 

 

 

Op dit moment bestaat het uit 18 doeken van 40x60 cm met afbeeldingen van halve gezichten die met een volgend schilderij weer een geheel volgen. Allemaal andere personages en ook allemaal een "tikje gespleten". Het werk is altijd in ontwikkeling. Er zullen doeken verkocht worden en weer nieuwe personages bij gemaakt worden.
Voor prijzen en meer info neem je contact met me op.
 

>>>  Mijn werk is ook te koop bij:  http://annetraben.werkaandemuur.nl (dit zijn weliswaar kopieen, maar daardoor zeer betaalbaar en in je eigen gewenste grootte!!)